Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Application of high pressure to chicken meat batters during heating modifies physicochemical properties, enabling salt reduction for high-quality products
 
 
Titel: Application of high pressure to chicken meat batters during heating modifies physicochemical properties, enabling salt reduction for high-quality products
Auteur: Zheng, Hai-bo
Han, Min-yi
Yang, Hui-juan
Tang, Chang-bo
Xu, Xing-lian
Zhou, Guang-hong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 84 (2017) nr. C pagina's 693-700
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland