Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin
 
 
Titel: Quality assessment of shrimps preserved with orange leaf essential oil incorporated gelatin
Auteur: Alparslan, Yunus
Yapıcı, Hatice Hasanhocaoğlu
Metin, Cansu
Baygar, Tuba
Günlü, Ali
Baygar, Taçnur
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 72 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland