Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Quality characteristics and in vitro digestibility study of barley flour enriched ditalini pasta
 
 
Titel: Quality characteristics and in vitro digestibility study of barley flour enriched ditalini pasta
Auteur: Montalbano, Alessandra
Tesoriere, Luisa
Diana, Patrizia
Barraja, Paola
Carbone, Anna
Spanò, Virginia
Parrino, Barbara
Attanzio, Alessandro
Livrea, Maria Antonia
Cascioferro, Stella
Cirrincione, Girolamo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 72 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland