Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Effect of semi-defatted walnut and pumpkin flour fortification on the physicochemical, microbiological, and sensory properties of yogurt
 
 
Titel: Effect of semi-defatted walnut and pumpkin flour fortification on the physicochemical, microbiological, and sensory properties of yogurt
Auteur: Trajkovska, Biljana
Djurovic, Vesna
Radovanović, Mirjana
Nakov, Gjore
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland