Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Effect of supplementing high-gluten wheat flour with varying levels of Chlamydomonas reinhardtii powder on bread properties using three baking methods
 
 
Titel: Effect of supplementing high-gluten wheat flour with varying levels of Chlamydomonas reinhardtii powder on bread properties using three baking methods
Auteur: Yuan, Zhihe
Wang, Xiaoyu
Xia, Ronghui
An, Jianhui
Shang, Longchen
Tao, Yexing
Tian, Cheng
Deng, Lingli
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland