Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study of the physicochemical, microbial, and metabolite changes during kimchi fermentation with different salt types
 
 
Titel: Comparative study of the physicochemical, microbial, and metabolite changes during kimchi fermentation with different salt types
Auteur: Choi, Yun-Jeong
Kim, Hee Eun
Lee, Min Jung
Kim, Minji
Park, Sung Jin
Choi, Ji Young
Kang, Miran
Park, Sung Hee
Lee, Mi-Ai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland