Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on the improvement effect of salt and kansui on the gluten network weakening induced by ferulic acid in wheat dough
 
 
Titel: Comparative study on the improvement effect of salt and kansui on the gluten network weakening induced by ferulic acid in wheat dough
Auteur: Li, Peiyan
Chang, Menghan
Qi, Weiwei
Liu, Qianqian
Bai, Zhouya
Luo, Denglin
Chen, Yuanyuan
Yue, Chonghui
Lv, Xuepeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland