Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of aroma and phenolic compounds in strawberry nectar subjected to equivalent thermal, ohmic heating, high pressure, and pulsed electric fields processes at pilot scale
 
 
Titel: Comparative analysis of aroma and phenolic compounds in strawberry nectar subjected to equivalent thermal, ohmic heating, high pressure, and pulsed electric fields processes at pilot scale
Auteur: Pavón-Vargas, Dario
Simkova, Krystina
Puzović, Alema
Moreno-Barreto, Andres
Gędas, Astrid
Murray, Helen
Rabeeah, Ibrahim
Rincon, Sebastian
Anh Truong, Ngoc Quynh
Zavarise, Alberto
Zia, Hassan
Sandei, Luca
Rinaldi, Massimiliano
Georgé, Stephane
Gozzi, Mario
Gössinger, Manfred
Guski, Severin
Humel, Stefan
Jakopic, Jerneja
Le Bourvellec, Carine
Rainieri, Sara
Mikulic-Petkovsek, Maja
Weiss, Agnes
Schmidt, Marc
Guareschi, Francesco
Molitor, Christian
Hofsommer, Mikko
Slatnar, Ana
Halbwirth, Heidi
Cattani, Luca
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland