Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the aroma profiles of fried coriander (Coriandrum sativum L.) oils by HS-SPME-GC-MS, GC-O, OAV, multivariate analysis, aroma recombination and omission experiments
 
 
Titel: Characterization of the aroma profiles of fried coriander (Coriandrum sativum L.) oils by HS-SPME-GC-MS, GC-O, OAV, multivariate analysis, aroma recombination and omission experiments
Auteur: Liu, Haoqi
Zhan, Ping
Wang, Peng
Geng, Jingzhang
He, Wanying
Zhang, Runguang
Tian, Honglei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland