Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of defatted and non-defatted zein on dough characteristics in gluten-free and wheat systems
 
 
Titel: Comparative analysis of defatted and non-defatted zein on dough characteristics in gluten-free and wheat systems
Auteur: Hong, Tingting
Xu, Dan
Jin, Yamei
Wu, Fengfeng
Huang, Guidong
Zhong, Xianfeng
Zhang, Junhui
Xu, Xueming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 219 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland