Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Acidic calcium sulfate improved chilling tolerance and aroma quality by regulating reactive oxygen species metabolism and biosynthesis of volatiles in peaches
 
 
Titel: Acidic calcium sulfate improved chilling tolerance and aroma quality by regulating reactive oxygen species metabolism and biosynthesis of volatiles in peaches
Auteur: He, Hui
Liu, Chen-xia
Wang, Qian-kun
Wang, Chun-fang
Chen, Bing-jie
Wang, Xiao
Wang, Ke
Su, Jing-tang
Liu, Wen-hui
Li, Shao-zhen
Cheng, Zhao-hui
Qiao, Yong-jin
Liu, Hong-ru
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 215 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland