Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of temperature and sodium bicarbonate combined on aggregation, rheology and conformation of low-salt chicken myofibrillar protein
 
 
Titel: Effect of temperature and sodium bicarbonate combined on aggregation, rheology and conformation of low-salt chicken myofibrillar protein
Auteur: Kang, Zhuang-Li
Yao, Peng-Lei
Zhao, Sheng-Ming
Hou, Qin
Xu, Jing-Guo
Ma, Han-Jun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 204 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland