Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of resting time on water distribution and gluten formation of dough
 
 
Titel: Effect of resting time on water distribution and gluten formation of dough
Auteur: Zhang, Yanyan
Wang, Suo
Bai, Jianing
Zhang, Jing
Liu, Xingli
Zhang, Hua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 204 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland