Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of combined treatment of curcumin and sodium bicarbonate on quality characteristics of refrigerated beef meatballs
 
 
Titel: Effect of combined treatment of curcumin and sodium bicarbonate on quality characteristics of refrigerated beef meatballs
Auteur: Chen, Yu
Zha, Enhui
Zhang, Zhen
Zhang, Jing
Wang, Ruoying
Li, Junyao
Sun, Jing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 204 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland