Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 106 gevonden artikelen
 
 
  The role of arabinoxylan purified from wheat bran in bread and biscuits: Impacts on digestibility and colonic fermentability in vitro
 
 
Titel: The role of arabinoxylan purified from wheat bran in bread and biscuits: Impacts on digestibility and colonic fermentability in vitro
Auteur: Tian, Di
Mu, Wenqian
Jin, Ziyi
Liu, Yan
Wang, Wan
Kang, Ji
Guo, Qingbin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland