Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Uncovering the chemical bonding basis for ultrasound treatment-induced improvement in the molecular flexibility of myofibrillar proteins from low-salt meat batters with added methylcellulose
 
 
Titel: Uncovering the chemical bonding basis for ultrasound treatment-induced improvement in the molecular flexibility of myofibrillar proteins from low-salt meat batters with added methylcellulose
Auteur: Yang, Huijuan
Qu, Yuping
Su, Yaning
Liu, Yulan
Chen, Tao
Wang, Haifeng
Shen, Qing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland