Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 106 gevonden artikelen
 
 
  The formation mechanism of sufu gels fermented by mucor racemosus during pre-fermentation
 
 
Titel: The formation mechanism of sufu gels fermented by mucor racemosus during pre-fermentation
Auteur: Chen, Zhongai
Chen, Chen
Yang, Run
Jin, Hanshi
Liu, Beining
Wang, Zhirong
Tan, Yumei
Xue, Qiaoli
Hu, Yongjin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland