Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 106 gevonden artikelen
 
 
  The effect of the fatty acid composition of fried oil on the oil-absorbing capacity of tofu puffs
 
 
Titel: The effect of the fatty acid composition of fried oil on the oil-absorbing capacity of tofu puffs
Auteur: Liu, Chang
Wang, Ning
Wu, Dandan
Wang, Liqi
Zhu, Xiuqing
Yu, Dianyu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland