Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 66 gevonden artikelen
 
 
  High temperature curing softening salted egg yolk: Insights on microstructure, texture properties and composition of key protein
 
 
Titel: High temperature curing softening salted egg yolk: Insights on microstructure, texture properties and composition of key protein
Auteur: Sun, Jing
Wu, Yan
Zeng, Qi
Lu, Lizhi
Zeng, Tao
Harlina, Putri Widyanti
Liu, Wenhao
Du, Jinping
Pi, Jinsong
Yang, Fang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland