Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Heat-induced lupin-whey protein emulsion-filled gels: Microstructural and rheological insights
 
 
Titel: Heat-induced lupin-whey protein emulsion-filled gels: Microstructural and rheological insights
Auteur: Grasberger, Katherine
Vuholm Sunds, Anne
Hammershøj, Marianne
Corredig, Milena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland