Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 66 gevonden artikelen
 
 
  How oregano essential oil can be transformed into a taste-masking controlled release solid formulation
 
 
Titel: How oregano essential oil can be transformed into a taste-masking controlled release solid formulation
Auteur: Migone, Chiara
Piras, Anna Maria
Zambito, Ylenia
Duce, Celia
Pulidori, Elena
Guazzelli, Lorenzo
Mezzetta, Andrea
Fabiano, Angela
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland