Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Dietary fibers effects on physical, thermal, and sensory properties of low-fat ice cream
 
 
Titel: Dietary fibers effects on physical, thermal, and sensory properties of low-fat ice cream
Auteur: Tolve, Roberta
Zanoni, Matteo
Ferrentino, Giovanna
Gonzalez-Ortega, Rodrigo
Sportiello, Lucia
Scampicchio, Matteo
Favati, Fabio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland