Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in the sensory properties, composition and antioxidant activity of sesame residues and oil during the preparation of sesame oil by aqueous extraction
 
 
Titel: Dynamic changes in the sensory properties, composition and antioxidant activity of sesame residues and oil during the preparation of sesame oil by aqueous extraction
Auteur: Huang, Xinyu
Xia, Xiaohong
Han, Jiaxin
Su, Changda
Qi, Peipei
Wang, Xia
Shi, Fuyan
Han, Caijing
Zhang, Fengxiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland