Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough
 
 
Titel: Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough
Auteur: Torrano, Giulliana Petean
Atanazio-Silva, Gabriel Aparecido
Basso, Thalita Peixoto
Basso, Thiago Olitta
Tadini, Carmen Cecilia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland