Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the color, physicochemical properties, organic acids, and aroma profiles of kiwifruit wines by different fermentation patterns and fining stages
 
 
Titel: Characterization of the color, physicochemical properties, organic acids, and aroma profiles of kiwifruit wines by different fermentation patterns and fining stages
Auteur: Gao, Jing
Liu, Jian
Pang, Xueli
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland