Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Modulatory effects of tryptophan on advanced glycation end products formation and flavor enhancement in high-protein intermediate-moisture food during storage
 
 
Titel: Modulatory effects of tryptophan on advanced glycation end products formation and flavor enhancement in high-protein intermediate-moisture food during storage
Auteur: Zheng, Xiaoyan
Ai, Binling
Zheng, Lili
Liu, Weiyan
Yang, Yang
Xiao, Dao
Sheng, Zhanwu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 197 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland