Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Structural and functional properties of protein hydrolysates from myofibrillar protein of crocodile (Crocodylus siamensis) meat
 
 
Titel: Structural and functional properties of protein hydrolysates from myofibrillar protein of crocodile (Crocodylus siamensis) meat
Auteur: Luo, Ji
Zhang, Mengli
Zeng, Yuanyuan
Guo, Hanyu
Wu, Xiaobing
Meng, Zihan
Yin, Ruotong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland