Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Technological traits and mitigation activity of autochthonous lactic acid bacteria from mediterranean fermented meat-products
 
 
Titel: Technological traits and mitigation activity of autochthonous lactic acid bacteria from mediterranean fermented meat-products
Auteur: Milani, Giovanni
Tabanelli, Giulia
Barbieri, Federica
Montanari, Chiara
Gardini, Fausto
Belloso Daza, Mireya Viviana
Castellone, Vincenzo
Bozzetti, Marianna
Cocconcelli, Pier Sandro
Bassi, Daniela
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland