Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Comparative evaluation of quality characteristics of fermented napa cabbage subjected to hot air drying, vacuum freeze drying, and microwave freeze drying
 
 
Titel: Comparative evaluation of quality characteristics of fermented napa cabbage subjected to hot air drying, vacuum freeze drying, and microwave freeze drying
Auteur: Li, Xin
Yi, Junpeng
He, Jian
Dong, Jingyin
Duan, Xu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland