Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking methods and temperatures on quality and safety of dried red peppers (Capsicum annuum L.)
 
 
Titel: Effects of cooking methods and temperatures on quality and safety of dried red peppers (Capsicum annuum L.)
Auteur: Mun, Soo-Jeong
Lee, Ji-Yoon
Nam, Da-Som
Lee, Jung-A
Lee, Joon-Goo
Kim, Cheong-Tae
Park, Min Kyung
Kim, Young-Suk
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland