Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Effects of addition of Clitocybe squamulose on nutrients and formation of micro-nanoparticles in Chinese three-yellow chicken soup
 
 
Titel: Effects of addition of Clitocybe squamulose on nutrients and formation of micro-nanoparticles in Chinese three-yellow chicken soup
Auteur: Wu, Suozhu
Meng, Zhiming
Yue, Ziyan
Lai, Jing
Zhu, Yingchun
Cai, Chunbo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland