Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultrasonic vacuum drying on the structural characteristics of whole-egg protein powder
 
 
Titel: Effect of ultrasonic vacuum drying on the structural characteristics of whole-egg protein powder
Auteur: Jiang, Mengmeng
Chen, Pengxiao
Wang, Xiangjun
Zhu, Wenxue
Wu, Jianzhang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland