Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal processing and enzymatic hydrolysis on the formation of a new industrial flavoring agent from goat bones
 
 
Titel: Effect of thermal processing and enzymatic hydrolysis on the formation of a new industrial flavoring agent from goat bones
Auteur: Rosa da Silva, Layane
de Farias Marques, Antonia Dayane Jenyffer
Abreu, Thaianaly Leite
de Sousa Fontes, Viviane Maria
de Sousa Galvão, Mércia
de Correia de Souza Cunha, Rebeka
de Carvalho, Leila Moreira
Bezerril, Fabrícia França
Madruga, Marta Suely
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
Bezerra, Taliana Kênia Alencar
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland