Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Sonicated-assisted TGase treatment enhances the techno-functional properties and protein conformation of reduced-salt chicken meat batter
 
 
Titel: Sonicated-assisted TGase treatment enhances the techno-functional properties and protein conformation of reduced-salt chicken meat batter
Auteur: Liu, Guang-Hui
Fan, Jing-Chao
Wang, Kai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 190 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland