Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Changes of gelation behavior, water distribution and digestibility of protein-starch mixtures in the oat dough/batter model affected by water
 
 
Titel: Changes of gelation behavior, water distribution and digestibility of protein-starch mixtures in the oat dough/batter model affected by water
Auteur: Sun, Binghua
Qian, Xiaojie
Zhou, Menglu
Gu, Yujuan
Ma, Sen
Wang, Xiaoxi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland