Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of microbial community, taste, aroma of high-salt liquid-state secondary fortified fermented soy sauce
 
 
Titel: Characteristics of microbial community, taste, aroma of high-salt liquid-state secondary fortified fermented soy sauce
Auteur: Jiang, Xuewei
Zhang, Wei
Li, Lingling
Xiao, Zhangchi
Tang, Jianli
Wu, Can
Luo, Xiaoming
Zhou, Shangting
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland