Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Decoding the evolution of aromatic volatile compounds and key odorants in Suancai (a Chinese traditional fermented vegetable) during fermentation using stir bar sorptive extraction–gas chromatography–olfactometry–mass spectrometry
 
 
Titel: Decoding the evolution of aromatic volatile compounds and key odorants in Suancai (a Chinese traditional fermented vegetable) during fermentation using stir bar sorptive extraction–gas chromatography–olfactometry–mass spectrometry
Auteur: Mei, Yuan
Ge, Lihong
Lai, Haimei
Wang, Yali
Zeng, Xueqing
Huang, Yuli
Yang, Menglu
Zhu, Yongqing
Li, Huajia
Li, Juan
Guo, Chuanchuan
Hu, Tao
Zhao, Nan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland