Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Curcumin-loaded emulsions stabilized by the succinylated Antarctic krill proteins: Establishment of photodynamic inactivation to preserve salmon
 
 
Titel: Curcumin-loaded emulsions stabilized by the succinylated Antarctic krill proteins: Establishment of photodynamic inactivation to preserve salmon
Auteur: Zeng, Qiao-Hui
Hu, Di
Wang, Rong-Han
Li, Yufeng
Wen, Yuhui
Xiao, Hongdong
Zhao, Yong
Wang, Jing Jing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland