Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the physicochemical properties and metabolites of Myeolchi-jeot (salted-fermented anchovy) based on fermentation time
 
 
Titel: Changes in the physicochemical properties and metabolites of Myeolchi-jeot (salted-fermented anchovy) based on fermentation time
Auteur: Park, Sunhyun
Sung, Jeehye
Choi, Hyung-Yoon
Jeong, Jiyoun
Jeong, Hee-Gon
Kim, Jong-Chan
Jang, Mi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland