Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Change of the frozen storage quality of concentrated Mongolian milk curd under the synergistic action of ultra-high pressure and electric field
 
 
Titel: Change of the frozen storage quality of concentrated Mongolian milk curd under the synergistic action of ultra-high pressure and electric field
Auteur: Yun, Xueyan
Zhang, Xiaoyu
Sarula,
Cheng, Peifang
Dong, Tungalag
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland