Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Fish gelatin-polysaccharide Maillard products for fish oil-loaded emulsion stabilization: Effects of polysaccharide type, reaction time, and reaction pH
 
 
Titel: Fish gelatin-polysaccharide Maillard products for fish oil-loaded emulsion stabilization: Effects of polysaccharide type, reaction time, and reaction pH
Auteur: Hu, Yaxue
Zhang, Yangyi
Xu, Jiamin
Zi, Ye
Peng, Jiawei
Zheng, Yulu
Wang, Xichang
Zhong, Jian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland