Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Fundamental understanding of the role of gelatin in stabilizing milk protein systems during acidification
 
 
Titel: Fundamental understanding of the role of gelatin in stabilizing milk protein systems during acidification
Auteur: Pang, Zhihua
Luo, Yuwan
Ma, Peipei
Chen, Cunshe
Liu, Xinqi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland