Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the quality of whole bean tofu prepared from high-speed homogenized soy flour
 
 
Titel: Evaluation of the quality of whole bean tofu prepared from high-speed homogenized soy flour
Auteur: Lu, Wenjing
Zhang, Yue
Ye, Qin
Chen, Di
Zhang, Cen
Xiao, Chaogeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland