Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the quality and flavor of salted duck eggs with partial replacement of NaCl by non-sodium metal salts
 
 
Titel: Evaluation of the quality and flavor of salted duck eggs with partial replacement of NaCl by non-sodium metal salts
Auteur: Liu, Yana
Chen, Jie
Zou, Bo
Sun, Yingying
Zhao, Yijie
Duan, Miaolin
Wang, Yuhan
Dai, Ruitong
Li, Xingmin
Jia, Fei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland