Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Formation of acrylamide in biscuits during baking under different heat transfer conditions
 
 
Titel: Formation of acrylamide in biscuits during baking under different heat transfer conditions
Auteur: Schouten, Maria Alessia
Tappi, Silvia
Glicerina, Virginia
Rocculi, Pietro
Angeloni, Simone
Cortese, Manuela
Caprioli, Giovanni
Vittori, Sauro
Romani, Santina
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland