Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Foodomics in wheat flour reveals phenolic profile of different genotypes and technological qualities
 
 
Titel: Foodomics in wheat flour reveals phenolic profile of different genotypes and technological qualities
Auteur: Barros Santos, Millena Cristina
Ribeiro da Silva Lima, Luciana
Thomaz dos Santos D'Almeida, Carolina
Mayrinck Victorio, Verônica Cristina
Cameron, Luiz Claudio
Bourlieu-Lacanal, Claire
Simões Larraz Ferreira, Mariana
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland