Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 149 gevonden artikelen
 
 
  An innovative structured fruit (SF) product made from litchi juice, king oyster mushroom (Pleurotus eryngii) and gellan gum: Nutritional, textural, sensorial properties
 
 
Titel: An innovative structured fruit (SF) product made from litchi juice, king oyster mushroom (Pleurotus eryngii) and gellan gum: Nutritional, textural, sensorial properties
Auteur: Chang, Xinyue
Yang, Ao
Bao, Xin
He, Ze
Zhou, Kai
Dong, Quan
Luo, Wei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland