Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Anhydrous milk fat blended with fully hydrogenated soybean oil as lipid microparticles: Characterization, stability, and trends for application
 
 
Titel: Anhydrous milk fat blended with fully hydrogenated soybean oil as lipid microparticles: Characterization, stability, and trends for application
Auteur: Landim Neves, Maria Isabel
de Souza Queirós, Mayara
Soares Viriato, Rodolfo Lázaro
Badan Ribeiro, Ana Paula
Gigante, Mirna Lúcia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland