Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Effect of interactions between glycosylated protein and tannic acid on the physicochemical stability of Pickering emulsions
 
 
Titel: Effect of interactions between glycosylated protein and tannic acid on the physicochemical stability of Pickering emulsions
Auteur: Chen, Cheng
Shi, Kaiwei
Qin, Xinguang
Zhang, Haizhi
Chen, Haiming
Hayes, Douglas G.
Wu, Qiong
Hu, Zhongze
Liu, Gang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland