Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Effect of potassium carbonate on rheological properties of dough and its mechanism
 
 
Titel: Effect of potassium carbonate on rheological properties of dough and its mechanism
Auteur: Jia, Shuqi
Cao, Jian
Dai, Yangyong
Hou, Hanxue
Wang, Wentao
Ding, Xiuzhen
Zhang, Hui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland